STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Rusların Forester Buluşması
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bu Ruslar çılgın. bir dünya Forester buluşmuşlar. Doğal ortamına salmışlar ormancıları. Çamurlu ortam içerir.

Adamlarda aşk var. Arabasini alan gelmiş Gülücük ne guzel. Tr de görmek isteriz boyle görüntüleri ama çok zor.
(27-09-2018, Saat: 10:41)nitro37 demiş ki: [ -> ]Adamlarda aşk var. Arabasini alan gelmiş Gülücük ne guzel. Tr de görmek isteriz boyle görüntüleri ama çok zor.

bizdekiler araba km yapmasın diye binmez bütün gün garajda cilala parlat yapar bizimkilerin subaru anlayışı bu. ben 45 yanak lastikle araziye çıktım geçen bir yerden geçerken altı oturdu geri geri hamle yaparken egzoza bir şey oldu araba gürül gürül ses çıkarmaya başladı aha dedim süper oldu ileri alınca ses kesildi limitleri görmek lazım mezaramı götüreceksiniz arabayı  Ha ha
bir foresterımız 299.000 km de ötekisi 252.000de
Çoluk çocuk ailecek grlmişler.Onlar bu tarz doğal koşullara daha antremanlı
Mezara götürmeye gelince; zaruret olmadığı sürece limitleri görmek adına güzelim araçların göğsünü o çamura sokmayı doğru bulmuyorum.Ben kıyamam ve de yapmam
Sondakini gördünüzmü hiç çamura girmemiş kovayla çamur döküyor foresterın üstüne kirli gözüksün diye Büyük Gülücük
İnanın üstüne düştükçe daha çok sorun çıkarıyorlar. Ne subarular gördü bu gözler yağ değişimine girmemiş alt tarafı yamuk yumuk olmuş hala canavar gibi giden. Ben imprezamın üstüne çok titrerdim tadını çıkaramadım sattığım arkadaş maşallah hakkını veriyor. Böyle olmak lazım
Lada Niva muamelesi yapmışlar valla arabalara. Kırmızı plakalı Foresterın sesi çok güzeldi bu arada. Limitlere gelince, eğlence için buralara girilecekse ona göre araç al madem ama votkayı da hesaba katarsak adamlar haklı Gülücük