STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester 1998 2.0 gx Yakıt Değerleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba ,

Araç 98 Forester Gx 2.0 ;

Aracı İstanbul'dan aldığımda stock durumda olup , araçta tek sürücü ile yolculukta 
90/110 km hız ile sakin bir şekilde klima açmadan , sunroof bazen açık olarak İzmire 
doğru sürüş yaptım.Tuzla dan 40 ltr lpg aldığımda km sayacı 328850 idi , tekrar lpg 
ikaz verdiğinde depoya yine 40 ltr lpg aldığımda km sayacı 329254 gösteriyordu.  
40 lt lpg ile 404 km yol yapmıştım.

Geçtiğimiz pazartesi kızımı İzmir den Nazililli ye Ünv. tahsili için götürdüm , bu arada araç 4 cm 
yükseltme yapıldı , orjinal ebatta fakat AT lastik takıldı , kat iptal edildi , son susturucu
orjinal değil . Gidişte araçta 3 büyük iki orta boy dolu valiz , 3 yetişkin bir 3 yaşında çocuk , 
dönüşte iki yetişkin bir çocuk , bagaj boş , klima 
açık hız yine 90/110 km arası sakin sürüş ile 40 ltr lpg ile yaklaşık 330 km yaptım.

Lpg tüketim değerleri sizlere göre nasıl ? Yorumlarınızı rica ederim.

selamlar saygılar...
Bence gayet iyi degerler. Dolu ve boş olarak arada ki fark ta normal. Ayrica at lastik farkida var.
çok teşekkürler @nitro37

rakamlar bana da çok makul geldi , sürekli 4 çeker olmasından dolayı toplumda
''çok yakar bunlar'' ''benzinlik almak lazım'' vs gibi ön yargılarıda sanırım yıkacaktır.
(bu arada çevremde ki insanlarda yıllardır 4x4 araç kullandığım için benim için ''ya
parası çok ya aklı yok'' aile büyükleride de '' niye clio ,albea , megane almıyorsun ''
gibi değerlendirmeler var Gülücük hiç bir zaman onlar beni , bende onları anlamadım Gülücük )
selamlar saygılar
(20-09-2018, Saat: 20:03)highoutput demiş ki: [ -> ]aile büyükleride de '' niye clio ,albea , megane almıyorsun ''
gibi değerlendirmeler var Gülücük hiç bir zaman onlar beni ,  bende  onları anlamadım Gülücük  )
selamlar saygılar

Büyük Gülücük Büyük Gülücük
Onlardan hepimizin etrafında var.

Bu arada aracınızın yakıtı bana da normal geldi fakat hangi hızlarda gittiniz?
(20-09-2018, Saat: 20:17)serkankucuk demiş ki: [ -> ]
(20-09-2018, Saat: 20:03)highoutput demiş ki: [ -> ]aile büyükleride de '' niye clio ,albea , megane almıyorsun ''
gibi değerlendirmeler var Gülücük hiç bir zaman onlar beni ,  bende  onları anlamadım Gülücük  )
selamlar saygılar

Büyük Gülücük Büyük Gülücük
Onlardan hepimizin etrafında var.

Bu arada aracınızın yakıtı bana da normal geldi fakat hangi hızlarda gittiniz?

Allah aramıza akıllı sokup huzurumuzu bozmasın diyelim o zaman Gülücük

sakin sürüş 90/110 km arası hız . (dede modu gençler öyle diyormuş Gülücük )
Yakıt değerleri iyi bence. Yaw herkes mi karşı olur bi insan özenerek severek araca binemez mi millet tutturmuş Renault Volkswagen fln bildiğimiz sıradan araç 4 tekeri var okadar ama subaru öyle mi kalpten gelen sevgisi var özen isteyen bakışları var koltuğa oturunca verdiği güven var daha ne olsun
(20-09-2018, Saat: 23:46)Ekmen demiş ki: [ -> ]Yakıt değerleri iyi bence. Yaw herkes mi karşı olur bi insan özenerek severek araca binemez mi millet tutturmuş Renault Volkswagen fln bildiğimiz sıradan araç 4 tekeri var okadar ama subaru öyle mi kalpten gelen sevgisi var özen isteyen bakışları var koltuğa oturunca verdiği güven var daha ne olsun
sayın @Ekmen ,

ben alıştım bu sözlere o yüzden , acıyan gözlerle bana bakıp " ne zaman doğru dürüst bir araba alacaksın " dediklerinde sadece gülümsüyorum artik Gülücük

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kayinpederin sözü aklıma geldi şimdi.
"Yav bizim damatta nerde egzantirik egzantirik arabalar var hep onlardan alıyor" Gülücük
Öyle aslında birazda haklilar Gülücük Gülücük

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet abi kayın peder haklı Büyük Gülücük
Sayfa: 1 2